Microsilk

mikrosilk

Hva gjør MicroSilk til en helt unik badeopplevelse?  Jo, forskjellen ligger i mikroboblene.

MicroSilk system fyller vannet med milliarder av ørsmå, oksygenrike mikrobobler, det øker oksygennivået opp til 70 prosent høyere enn vanlig vann fra springen. Fordi de er så små, forblir mikroboblene i vannet, og dette gir kroppen din en luksuriøs sky av oksygen. Økt oksygennivå gir celler energi, stimulerer immunsystemet, dreper bakterier, og fremmer helbredelse.
Når mikrobobler sprekker i vannet, slipper de sin varmeenergi, noe som bidrar til å opprettholde en konsekvent varme i badet.

Microsilk både fukter og renser huden på samme tid.

Det handler om boblene. Oksygenrike mikrobobler for å være nøyaktig. Disse små mirakler – 50 mikron eller mindre – er årsaken til det enorme gjennombrudd i MicroSilk hydroterapi. Vårt patenterte system, skaper bokstavelig talt milliarder av disse små undere, som styrker og forbedrer hudens helse og vitalitet. Sammen med mikroboblene dannes en sky av oksygen i badekaret og gir deg en herlig, sprudlende opplevelse.
De negativt ladde boblene når inn i porer, binder til seg urenheter, og fjerner dem forsiktig.  Huden får altså en dyp rens, samtidig som fuktighet tilføres. Huden din vil føles frisk og ren på en måte du aldri før har opplevd.  Et MicroSilk bad er kort fortalt som å gi hele kroppen en ansiktsbehandling, noe som gjør at huden din føles forfrisket og silkeaktig.  Økt fuktighet i hud er også kjent for å redusere rynker. Ingen dum “bonus”, det?

– Ganske enkelt genialt, synes vi.

Se gjerne videoer som viser hvor ekstra positiv innvirkning systemet har hatt for mennesker med div. hudsykdommer, som bla. Psoriasis.

Les mer om MicroSilk

Prisen er kr. 15.900,- og er kun tilgjengelig for Sunlite og Paragon modellene.
Kontakt oss for ytterligere info.

Bestill MicroSilk her